luni, 16 februarie 2009

Du-te in mortii Libertatii!

Atat ziarul Libertatea cat si cotidianul Click au publicat, in saptamana premergatoare inmormantarii, fotografii cu handbalistul Marian Cozma.

La fel ca si lui Mircea Badea, si mie mi se pare cel mai josnic mod de a a creste tirajul ziarelor si de a face cat mai multi cititori sa le cumpere sau sa le citeasca.

Am inteles sa pui sani pe prima pagina si cururi la pagina 5, dar sa pui un sicriu descoperit, cu mortul aferent in el, pe aceeasi prim pagina, este deja prea mult si nimic nu iti da Libertatea sa iti bati joc de memoria unui om trecut “dincolo”, iar nesimtirea celui care a luat aceasta decizie este la fel de mare… cat ai zice/face Click!

Nu am timp acum sa intru in amanunte, dar sper ca totul sa se opreasca aici si sa nu mai avem parte de asemenea printuri pe viitor, ca.. vorba aceea…”mortii cu mortii si viii cu vinul”.

Restul e Cancan!

4 comentarii:

Aurelian Galice spunea...

viii cu vinul? - penalizare!

Anonim spunea...

Da maestre! "Viu" - primul "i" e din radacina, al doilea din plural, al treilea articol hotarat. Te-ai prins?

Anonim spunea...

prietene...poate nu iti pasa...dar nu sa spui cu atat usurinta mortii cu mortii si vii cu vinul... mai bn te abtii...oricum toti DINAMOVISTI sunt alaturi de MARIAN...CAINE PANA LA MOARTE SI DIONCOLO DE EA...

Anonim spunea...

scz...apoi ma face-ti agramat DINAMOVISTII